Bankaların kredi kampanyaları tüm hızı ile sürerken yaşanan yüksek rekabet en çok vatandaşın işine yarıyor. Bankalardan gelen son dakika haberine göre anında 25 bin TL kredi için başvurular alınmaya başlandı.

HIZLI KREDİ DESTEĞİ İLE ANINDA 25 BİN TL PARA! 

Bankaların başlatmış oldukları kredi kampanyaları ile acil nakit paraya ihtiyacı olanlara hızlı kredi kullanma imkanı sunuldu. 36 ay vadeli olarak kullandırılan kredilerde 25 bin liraya kadar finans desteği veriliyor. İşte o kampanyalar…

DENİZBANK HIZLI KREDİ DESTEĞİ İLE 36 AY VADELİ 25 BİN TL ACİL İHTİYAÇ KREDİSİ 

Bankaya gitmeden tek bir SMS ile ihtiyaç kredisi desteği sunan Denizbank müşterilerinin acil nakit para ihtiyaçlarını düşük faizle giderme imkanı sunuyor.

Denizbank SMS Kredi Başvurusu için ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin cep telefonlarının kısa mesaj bölümünden Kredim yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak kimlik numaralarını da ekleyerek oluşturdukları bu kısa mesajı 3280 numarasına göndermeleri yeterli oluyor.

NE? NASIL?  Toki İstanbul 2020 projeleri başvuru tarihleri ve evler ne zaman teslim edilecek?

 

İŞ BANKASI HIZLI KREDİ DESTEĞİ İLE 36 AY VADELİ 25 BİN TL ACİL İHTİYAÇ KREDİSİ 

İş Bankası kendi müşterisi olan kişilere internetten şubesiz acil nakit para desteği sunmaktadır. Kampanya sadece İş Bankası mevcut müşterileri için geçerli olup başvurular internet üzerinden alındığı için kişinin mutlaka İşcep uygulaması şifre bilgilerine sahip olması gerekmektedir.

İş Cep uygulaması üzerinden krediler bölümüne giriş yapılması halinde 25 bin liraya kadar anında onaylı şubesiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmasına olanak sağlanmaktadır. İnternet üzerinden kredi kullanıldığı için onaylanan kredi tutarı anında hesaba yatırılmaktadır.

Yani şubeye hiç gitmeden kredi kullanımı sağlanmakta ve kişinin kredi onayı alması halinde parası anında hesabına yatırılmaktadır. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartlarını taşıyan kişilere kredi notu ve sicil kriterlerini karşılamaları halinde kredi onayı kolay bir şekilde verilmektedir.