Playstation 5 Sipariş Etti Kutudan 5 KG Bulgur Çıktı

Olay İngilterede gerçekleşti.İddialara göre PS5 siparişi veren müşteriler eve gelen kargolarla şok yaşadı.Olayın odağındaki isim ise Amazon oldu.Kutu içeriğini görmek isteyen müşteri kargosunu açınca şok yaşadı.İçinden  5 kg bulgur çıktı bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı kutudan pirinç çıktığını belirtti .Bu drurumdan haberdar olan türkler kutudan çıkanın pirinç değil bulgur olduğunu belirttiler.

Playstation 5’in satışa çıkmasıyla heyecanlanan kullanıcılar, sipariş vererek edinmeye başladı, ancak Amazon’dan alışveriş yapan bazı oyun severleri şaşkına çeviren olay yaşandı, çünkü kutudan bulgur, kedi maması, mangal gibi ürünler çıktı

 

PS5 siparişi verdi, kutudan bulgur çıktı!

Dün bazı sosyal medya kullanıcıları Twitter üzerinden PS5 yerine gelen ürünlerin fotoğraflarını paylaşarak seslerini Amazon’a duyurmaya çalıştı. 

@flagwithoutwind isimli kullanıcı, Amazon’dan gelen siparişinin kutusunun içinden PlayStation 5 değil, kedi maması çıkan fotoğrafı paylaştı. Kullanıcı, “Bütün gün PS5’imin gelmesini bekleyip sonra akşam 10’da bunun gelmesine bayıldım. Şaka mı bu?” yazdı.

@iamadamsullivan isimli kullanıcıya ise sofralarımızdan tanıdığımız bir ürün gitti. PS5 yerine kutudan ‘bulgur’ çıktı. Şok yaşayan kişi, Twitter hesabından Amazon Britanya’dan sipariş ettiği PS5’imi açtım ve bunu buldum. Biri pirinçle değiştirmiş. Keşke şaka yapıyor olsaydım!” yazdı. Türk sosyal medya kullanıcıları en çok bu paylaşıma ilgi göstererek, bunun pirinç değil, bulgur olduğunu söylediler.