Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan TOKİ kampanyası tüm hızı ile devam ediyor. Alt gelirli aileler için başlatılan kampanya kapsamında vatandaş kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı elde edecek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BU İLLERDE İKAMET EDENLER YAŞADI! 110 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından başlatılan kampanya kapsamında alt gelir grubu vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuldu.

Ucuz konut satışı yapılan iller olarak ise;

Balıkesir,

Çorum,

Ankara,

Denizli,

Zonguldak,

Tokat,

Giresun,

Bursa,

Sivas

Van olarak açıklandı.

TOKİ UCUZ KONUT, ALT GELİR GRUBU EV FİYATLARI 

TOKİ resmi internet sitesi üzerinden duyurulan yeni satış ilanları ile ucuz ev ilanları yayımlandı. En küçüğü 100 ve en büyüğü 150 metrekare olarak açıklanan konutlar 1+1 konut tipi, 2+1 konut tipi ve 3+1 konut tiplerinde satışa sunuluyor.

NE? NASIL?  Taşeron İşçilerin Beklediği Açıklama Geldi! Taşeron Ek Ödemeleri...

Alt gelir grubu ucuz konut projeleri için en düşük satış fiyatı ise 110 bin lira olarak belirlenmiş durumda. Her konut için belirlenen satış fiyatı, konut başvuru tarihi ve başvuru yapılacak olan banka bilgisi ilgili satış ilanı ile duyuruluyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOKİ’DEN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR, TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?

TOKİ resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR adresi üzerinden yayımlanan satış ilanları ile illere göre satışları devam eden konutlar sıralanmaktadır.

Bu konutlar için her ilanda başvuru tarihi, satışa sunulan konut sayısı, satılacak olan konutların satış fiyatları, peşinat ve aylık taksit tutarları ile başvuru yapılacak olan banka şubesi detaylarına yer verilmektedir.

TOKİ konut başvuruları Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden kabul edilmekte olup her ilanda hangi bankanın, hangi şubesinin kullanılacağı duyurulmaktadır.

NE? NASIL?  İşlem güvenliğiniz için E-Devlet'e girip bunu yapın!

Şu anda satışta olan TOKİ Zonguldak Üzülmek TTK Lojmanları konut projesi için en düşük satış fiyatı 110 bin lira olarak belirlenirken diğer illerde de düşük fiyatlı ucuz ev satışları tüm hızı ile sürüyor…