Bankalar tarafından düzenlenen kampanya ile 11.oo0 TL ve 36 ay vadeli kredi paketleri rekora koşuyor diyebiliriz. Son günlerde kredi başvuru sayısında oldukça artışın yaşanması ve bankaların kredi için özel paketler düzenlemesi ile kredi başvuru sayısında patlama yaşanmaktadır.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacağınız bankalardan 11.000 TL kredi almak isterseniz Eylül ayı itibariyle artık 36 ay vadeye kadar kredi kullanacaksınız. Sebebi ise BDDK onayı ile birlikte, ihtiyaç kredilerinde vade sayısı 60 aydan 36 aya düşürülmüştü. Bu sebeple alacağınız kredilerde 36 ay vadeye kadar vade yapabilirsiniz. 11.000 TL alabilmeniz içinde bankaların kredi başvuru şartlarına uygun olmanız gerekiyor.

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, kredi notu 1100 ve üzerinde olması durumunda ve diğer banka ödemelerinde sıkıntı olmaması durumunda hemen kredilerini alabileceklerdir. Kredi başvurusu yaptığınızda, banka şartlara uygun olan kişilerin kredisini onaylayacak ve aynı gün içinde kredisini kullandıracaktır. Alacağınız kredi, ihtiyaç kredisi olarak verilmektedir. İhtiyaç kredilerinde, kredi başvurusu yaptığınızda banka müşterisi olmanız size bankaya gitmeden kredi alma şansını da getirecektir. Dilerseniz şimdi sizlere 11.000 TL kredi almanız için hangi şartlarda onay alacağınız ve başvuru yapacağınız bankalar hakkında bilgiler verelim.

NE? NASIL?  Kredi Sicil Affı Bekleyenlere Müjde Geldi! Herkes Kredi Kullanabilecek!

Akbank 11.000 TL 36 Ay Vadeli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden 11.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda, başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacağınız zaman başvuru değerlendirmesini alacak ve kredi şartlarına uygun olmanız durumunda online olarak kredi kullanabileceksiniz.

Bankanın online kredisini alabilmeniz için Akbank Direkt uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Akbank Direkt uygulamasına girmek için bankada hesabınızın olması ve hesabınıza bağlı bir internet bankacılığı şifrenizin olması gerekmektedir. Akbank 36 ay vadeye kadar verdiği bu kredilerde 3 ay erteleme imkanı da müşterilerine sunmaktadır.

Denizbank 11.000 TL 36 Ay Vadeli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank üzerinden de hızlı bir şekilde, acil para ihtiyacınız için kredi kullanabilirsiniz. SMS kredi veya WEB kredi üzerinden alacağınız, 11.000 TL krediyi 36 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz. Denizbank 11.000 TL sms kredi başvurusu yapmak için banka SMS numarası olan 3280’e Kredim TC KİMLİK yazarak göndermeniz yeterlidir. Burada kendi kimlik numaranızı yazmanız yeterlidir. Daha sonra 5 dakika içinde sizlere hızlı kredi sonucu verilecektir. Onaylanan kredinizi en yakın Denizbank şubesinden sadece kimlikle kullanabilirsiniz.

NE? NASIL?  PTT Duyurdu! Tam 672 TL Ödeme Yapılacak! Kaçırmayın...

ING 11.000 TL 36 Ay Vadeli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

ING üzerinden de 11.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru için bankanın resmi internet sitesini kullanabilirsiniz. ING Bank üzerinden 36 ay vadeli olarak alacağınız bu kredilerde, sizin kredi skorunuza uygun olarak kredi faizi uygulanacaktır. Kredi başvurusu yaptığınızda, 11.000 TL kredi için hemen sonuç alabilir ve kredinizi aynı gün banka şubesinden kullanabilirsiniz. ING müşterileri ayrıca internet bankacılığını kullanarak da kredi başvurusu yapabilirler. İnternet bankacılığı veya ING mobil bankacılık üzerinden yaptığınız kredi başvurularında onay alırsanız, şubelere gitmeden kredinizi hesaba atabileceksiniz.