Kredi çekmek isteyen kişilerin yaşamış oldukları en büyük sorunlardan biri de düşük kredi notu ortalaması nedeni ile istedikleri kadar kredi alamamak olarak öne çıkmaktadır. Ancak, konu hakkında yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni gelişme ile beraber kredi notu artık sorun olmaktan çıkarıldı. Kredi notuna bakılmaksızın herkese 100 bin TL kredi müjdesi geldi! Peki, kredi notuna bakmayan bankalar hangileri, düşük kredi notuna kredi nasıl çekilir, düşük kredi notuna ihtiyaç kredisi nasıl çekilir?

DÜŞÜK KREDİ NOTUNU DERT ETME! HERKESE 100 BİN TL KREDİ 

Bankalara kredi kartı başvurusu yapan ya da ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi çekmek için başvuru yapan kişiler için bankalar değerlendirme aşamasında ilk olarak kredi notu sorgulama yapmakta ve not ortalamasına göre karar vermektedir. Bu noktada yüksek kredi notu olan kişiler hem daha kolay kredi onayı almakta hem de daha düşük faiz oranı ile kredi çekme imkanı elde etmektedir. Yine aynı şekilde bunun tam tersi düşük kredi notu ortalaması olan kişiler hem kredi onayı almakta zorlanmakta hem de diğer kişilere oranla çok daha yüksek faiz oranları ile kredi çekmeye zorlanmaktadır.

NE? NASIL?  Kredi notu neye göre belirleniyor? Kredi notu kaç olmalı?

 

FİNDEKS KREDİ NOTU NEDİR, KREDİ NOTU SORGULAMA NEREDEN NASIL YAPILIR?

En basit ifade ile kredi notu kişinin finansal karnesidir. Günümüzde bankalar kurmuş oldukları sistem üzerinden ortak ekran aracılığı ile müşterilerinin tüm bilgilerini tek bir sisteme girmektedir. Bu sistem üzerinden bankalarda bulunan paralarınız, kredi borçlarınız, kredi kartı borçlarınız, yapmış olduğunuz ödemeler gibi tüm işlemlerinizin görüntülenir. Kişinin son ödeme tarihi içerisinde borcunu ödemesi durumunda kredi notu yükselmektedir.

KREDİ NOTU DÜŞÜK OLANLARA 100 BİN TL KREDİ! 

Düşük kredi notuna kredi müjdesi geldi! Korona virüs salgını nedeni ile vatandaşın kredilere olan ihtiyacı artarken bazı bankalar bu noktada uygulamış oldukları kriterleri esnetti. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin emekli olması durumunda sadece maaşlarını bu bankaya taşıması gerekiyor.

 

ZİRAAT BANKASI KREDİ NOTU DÜŞÜK KİŞİLERE HIZLI KREDİ KAMPANYASI! 

NE? NASIL?  TOKİ Flaş Haber Verdi! Ev Almak İsteyenler Bu Fırsat Kaçmaz...

 

Kredi notu düşük olan emeklilere Ziraat Bankası anında hızlı kredi kampanyası ile büyük destek veriyor. Ziraat Bankası hızlı kredi başvurusu şubeler üzerinden kabul edilirken kredi onayı almak isteyen emeklilerin başka bankalardan kredi almaları durumunda maaşlarını bu şubeye taşımaları gerekiyor.

AKTİF BANK TEK SMS İLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK! 

Düşük kredi notuna kredi veren bankalar arasında yer alan bir diğer banka ise Aktif Bank oldu. Aktif Bank SMS kredi kampanyası kapsamında KREDİ yazıp 3050 numarasına mesaj gönderen müşterilerine kolay kredi onayı vererek kredi notuna bakmadan ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunmaktadır.

BURGAN BANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI! 

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak Burgan Bank düşük kredi notu olmasına rağmen finansal destek vermektedir. 36 ay vadeli kredi veren bankadan kredi almak isteyen kişilerin aylık düzenli gelire sahip olmaları yeterlidir. Kredi başvuruları şubeden kabul edilmektedir.