Vatandaşın ihtiyaç duyduğu nakit para için faizsiz kredi müjdesi geldi. Başvuru rekoru kıran 5 bin liraya kadar acil nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için sunulan kampanyanın detayları!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BANKALAR FAİZSİZ KREDİ VERİYOR MU?

Bankaların tümü kullandırmış oldukları krediler için belirli bir oranda faiz talep ediyorlar. Ancak bazı durumlarda bankalar daha fazla kişiye ulaşmak adına ilk kez kredi kullanacak olan müşterilerine, emekli maaşlarını taşıyacak olan müşterilerine ya da düşük tutarlı kredi çeken kişilere faizsiz kredi kullanma imkanı sunuyor.

Yani faizsiz kredi desteği belirli şartlar altında dönemsel kampanyalar olarak düzenleniyor.

ING BANK SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ VERİYOR! 

Faizsiz kredi veren bankalar arasında yer alan ING Bank sağlık çalışanlarına özel turuncu ekstra programı ile 12 ay vadeli ve 3 bin lira olmak üzere faizsiz ihtiyaç kredisi desteği sağlayacağını duyurdu.

NE? NASIL?  Evde kokulu taş yaparak nasıl ek gelir elde edebilirsiniz?

Kampanyadan katılmak isteyen sağlık çalışanlarının mesleklerini teyit etmeleri yeterli oluyor. Yine bu kişilerin açmış oldukları 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranlarına yüzde 2 oranında hoşgeldin faizi eklenerek daha fazla faiz kazanmalarına olanak sağlanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FİBABANKA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI! KİRAZ HESAP AÇANLARA SIFIR FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ

Fibabanka internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile kiraz hesap müşterisi olan kişilere faizsiz kredi desteği sağlanacağı ilan edildi.

Yapılan açıklamada maksimum 6 ay vadeli olan kredi paketinde kredi tutarı ise Kiraz Hesap Vadeli Tutar Aralığına denk gelen Vadesiz Alt Limit Tutarı ile sınırlandırılacak.

Krediden yararlanmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 olarak açıklanırken Fibabanka faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu için sadece şubeler yetkili kılındı. Hesabınızın olduğu ya da size en yakın Fibabanka şubesi üzerinden sizde faizsiz kredi kullanabilirsiniz. Acil ihtiyaç kredisi paketlerinde yoğun başvuru yaşanırken vatandaşa bu nedenle başvuru için acele etmesi öneriliyor.